Sunday, December 27, 2009

my 1st day

alhamdulillah
selamat segalanya
huhuuhuhuh
cume x sempat nk berposing2
ahahhaaa
lepas je daftar terus masuk ke blik wargh tgkat atas sekali plak 2
muahahhaa
xkisah la
yg pnting dekat ngn bilik air
huuuuhuuhuhu

apa2 pun
i have a mission here
3years
got to complete it all
mauahaha
maap broken english

so hope doa ibu ayah
memudahkn segalanya
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Tuesday, December 15, 2009

MEMORY WITH THE CREW

http://www.youtube.com/watch?v=ywmzJN3qlJg

GOODBYE CREW



gambar yang terpampar ini adalah mase pertandingan DCOH 09 (DANCE CROWN OF HONOR 2009)
mauahahahhhahahha

crew aku x dpt ke final

tapi kitorg sume happy sebab dapat pengalaman

jumpe other crew

belajar benda baru dan dapat kawan2 baru

to be a good dancer u must work hard

be ur self and be original


so cerita kali ne nak bagitau GOODBYE ICE CREAM CREW

i'm no longer wth u guys

tap nak trima kasih jugak sebab bg pluang to be a dancer

even its a part time dancer tap sangat seronok

membuka mata ini tentang self convdnt mase perform

so sgt2 hargai peluang yang dah d bg

sorry guys sebab x dpt nk stay selamanya dgn ICE CREAM CREW

umur makin ningkat

kalo nak bboy je sepanjang mase sampai tua mane buleh

mauahahahha

jadi dah tibe masanya untuk aku mengorak langkah ke dunia yang baru

aku kne kejar mase depan aku demi kehidupan yang sempurna akan datang

kite ne bukannye setiap hari makin muda

nak enjoy sgt pun xleh la

sebab kite ne kejar mase

so dh tibe masenye aku buat keputusan sendiri demi kebaikkan aku jugak


to JR leader - bebeh sorry aku xleh nak dancer full time...future aku lag penting

to PW - ko mmg best men powermove tap bro gua kne bla

to LT - even ko muda n agak gumuk..tap ko style jugak...cume jgn slow sgt....

to AY - ko men skill mmg power...tap style training lebih cket..pasni xd nk bawa ko ke

studio..peg sndiri la ko...ahahahhahaa


so for the rest at JS DANCE SCHOOL

THNKZ SO MUCH

xd kata2 mmpu d balas

ahahahahhahahhahaa


so untill next time

c ya......

Saturday, December 12, 2009

new life

my new life gonna begin's
m i ready to face it????
dnt knw how i'm going to survive


""YA ALLAH
KUATKANLAH SEMANGAT HAMBAMU INI
MOGA TENANG DAN TABAH HADAPI DUGAAN""

man this is really freak me out
but i've to strong
face the truth
this is LIFE
so
this is my turn
my time
to dcde the best for my own future
colour up my own life

Saturday, November 28, 2009

jauh mimpiku


pernah ku simpan jauh rasa ini
berdua jalani cerita


kau ciptakan mimpiku
jujur ku hanya sesalkan mimpiku


kau tinggalkan mimpiku
lalu ku hanya sesalkan diri ku


ku harus lepaskanmu
melupakan senyummu


semua tentangmu
tentangku
hanyalah harap
jauh ku jauh mimpiku dengan inginku

Thursday, November 12, 2009

FUTURE


alhamdulillah...
penantian selama ne hampir membuahkan hasil......
balik je dpd training petang tad sampai je rumah ayah tanay pergi mana
aku ckp le ke studio ade class..
then ayah tanya kat JS tu mengajar ke just menari je...
aku jwb la dua2 sekali...
then dengan tibe2 mama bg surat.....
TEMUDUGA IJAZAH SARJANA SENI PERSEMBAHAN (TARI)
24 NOVERMBER 2009
3 MINIT SOLO DANCE
alhamdulillah
syukur sgt2 penantian yg membawakn hasil
wargh....sgt teruja
so aku strt busy training untuk solo dance selama 3 mnt
wah kalo buat show crew 3 mnt show pun penat ne lagi la solo
kalo solo biasenye akn d lht body move...
wah kalo belajar menari kat U kmpm2 la tradisional punye dance
nasib baik untuk interview ne apa2 jenis tarian
so ade le selamat cket...huhuhhuh
tap x peanh2 zapin
kne le aku zapin
xp ape2 pun aku akan ushaknn yg terbaik
rakan2 doakan la kejayaan ku
moge d trime belajar
ini bukan impian aku sahaja
malah impian ibu bapa ku
harap dengan d trime belajar kat sana
lega sudah resah gelisah mereka selama ne
amiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn

Tuesday, November 10, 2009

THE CREW






this is ICE CREAM CREW....
mereka termasuk aku adalah daripada JS DANCE STUDIO
muahahahaha...
aku join crew ne pun awal bulan mei yg lepas...
actually aku hanya part of the student je kat sana...tap sebab aku improve dengan cepat JR leader crew ne pick aku as part of the crew...
so aku dcde untuk join..yela ok jugak actvt yg sihat aku buat dpd lepak2 hisap rokok ke rempit2 ke...better stay studio training...lagi seronok....


sgt seronok join crew ne mcm2 tmpt dpd pergi.....
seronok sgt dpd join buat show..
org kata buat show tah ape2 tonggang terbalik...buang mase buat sakit badan
tap mereka silap..kitorg buat show meningkatkan lagi keyakinan diri dalam berdepan dgn org ramai...people take the positive la bebeh....yg ko tgk ngtve je sapa suruh....


so ape2 pun nak say thnkz kt mereka beri peluang aku untuk menari..
even hanay seorg melayu so aku xd masalah...sgt seronok...
menari dpt sihatkan badan malah menari ne jugak menggerakkn otak
sebabnya kita akn selalu berfikir mcm mane nak creat a choreograph...
so kami penari ada creative...ehhehehehehehee...

Thursday, October 29, 2009

trust


this really make me spinning gasing la bebeh...

huhuuhhhuhh...

she ask me abt the past...

i dnt knw how to tell her...

but i let her know even not all of it....



the truth is i dnt wnt to rmmbr anymore abt the past...

i dnt wnna tell the stry abt the past...

bcz tht can make she dnt believe me anymore....

wt a sad bebeh....

in the reason of tht i dnt wnt to tell the stry...




we're strt a new relationship...

let's make a new life....

the past became a lesson to us...

if we let the stry out...

thts make us the weakness person in ths world...

but it dsnt means tht i'm not take care of u.....

dnst mean tht i dnt love u....

dnst mean tht i dnt miss u.....

u got the rite to feel tht way.....

but dnt let the feeling cntrol u......



if u really wanna know abt me.....

dnt listen to a fren tht just knew me in second.....

ask my ex....

let she stry the whole thng abt me...

wther its good or bad...
it's up 2 u how to jugde me from ur eye's....




how we gnna get tru this relatioship if u dnt have a trust on me anymore....

i told u already tht if just u n its always u...

no alse....

but.....

let u judge me by ur eye's....

but i wnna say is...

trust me

i'm not playing wth ur heart...

i'm not gnna let u down...

i'm always wth u...

loving u...

missing u...

waiting for u....





Tuesday, October 27, 2009

menghitung hari


nothing to text about today
feel's like
damn bored

i'm still waiting for my applycation disember intake
for all IPTA.
but for interview's uitm intake i'm fail
just waiting the result this november
AAAAARRRRGGGGGGHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!

YA ALLAH..
BANTULA HAMBAMU INI
JIKALAU TAK MAMPU AKU GEMBIRAKAN HATI INI
MAKA ENGKAU GEMBIRAKAN LAH KEDUA IBU BAPA KU
DENGAN MEMBERI AKU RUANG MELANJUTKAN PEMBELAJARAN KU
KERNA DENGAN CARA INI DAPAT MELEGAKAN SEGALA RESAH DAN GELISAH YANG BERMAIN DI KOTAK FIKIRAN MEREKA
AMIN...........



mum n dad keep asking about the applycation
it's not my job to know when it's going out
but wt i do know is
in november
it's realy a nite mare to me...wargh!!!!!!!!!
i'm very hope tht i can go furture my stady
even tht was not my 1st choise
but alhamdulillah kalo dpt
plzzzzzzzzzzzzzzzzz
i need to go....
out from bp
change my life
my self



last for lovely
GENDOT
thnkz for this
love u..........

Tuesday, July 7, 2009

new here

i'm new here...teach me smthng i dnt know...smthng mite u guys know how to blogger...thnkz..
will b a story of my life...thnkz...