Saturday, November 28, 2009

jauh mimpiku


pernah ku simpan jauh rasa ini
berdua jalani cerita


kau ciptakan mimpiku
jujur ku hanya sesalkan mimpiku


kau tinggalkan mimpiku
lalu ku hanya sesalkan diri ku


ku harus lepaskanmu
melupakan senyummu


semua tentangmu
tentangku
hanyalah harap
jauh ku jauh mimpiku dengan inginku

Thursday, November 12, 2009

FUTURE


alhamdulillah...
penantian selama ne hampir membuahkan hasil......
balik je dpd training petang tad sampai je rumah ayah tanay pergi mana
aku ckp le ke studio ade class..
then ayah tanya kat JS tu mengajar ke just menari je...
aku jwb la dua2 sekali...
then dengan tibe2 mama bg surat.....
TEMUDUGA IJAZAH SARJANA SENI PERSEMBAHAN (TARI)
24 NOVERMBER 2009
3 MINIT SOLO DANCE
alhamdulillah
syukur sgt2 penantian yg membawakn hasil
wargh....sgt teruja
so aku strt busy training untuk solo dance selama 3 mnt
wah kalo buat show crew 3 mnt show pun penat ne lagi la solo
kalo solo biasenye akn d lht body move...
wah kalo belajar menari kat U kmpm2 la tradisional punye dance
nasib baik untuk interview ne apa2 jenis tarian
so ade le selamat cket...huhuhhuh
tap x peanh2 zapin
kne le aku zapin
xp ape2 pun aku akan ushaknn yg terbaik
rakan2 doakan la kejayaan ku
moge d trime belajar
ini bukan impian aku sahaja
malah impian ibu bapa ku
harap dengan d trime belajar kat sana
lega sudah resah gelisah mereka selama ne
amiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn

Tuesday, November 10, 2009

THE CREW






this is ICE CREAM CREW....
mereka termasuk aku adalah daripada JS DANCE STUDIO
muahahahaha...
aku join crew ne pun awal bulan mei yg lepas...
actually aku hanya part of the student je kat sana...tap sebab aku improve dengan cepat JR leader crew ne pick aku as part of the crew...
so aku dcde untuk join..yela ok jugak actvt yg sihat aku buat dpd lepak2 hisap rokok ke rempit2 ke...better stay studio training...lagi seronok....


sgt seronok join crew ne mcm2 tmpt dpd pergi.....
seronok sgt dpd join buat show..
org kata buat show tah ape2 tonggang terbalik...buang mase buat sakit badan
tap mereka silap..kitorg buat show meningkatkan lagi keyakinan diri dalam berdepan dgn org ramai...people take the positive la bebeh....yg ko tgk ngtve je sapa suruh....


so ape2 pun nak say thnkz kt mereka beri peluang aku untuk menari..
even hanay seorg melayu so aku xd masalah...sgt seronok...
menari dpt sihatkan badan malah menari ne jugak menggerakkn otak
sebabnya kita akn selalu berfikir mcm mane nak creat a choreograph...
so kami penari ada creative...ehhehehehehehee...