Tuesday, November 10, 2009

THE CREW






this is ICE CREAM CREW....
mereka termasuk aku adalah daripada JS DANCE STUDIO
muahahahaha...
aku join crew ne pun awal bulan mei yg lepas...
actually aku hanya part of the student je kat sana...tap sebab aku improve dengan cepat JR leader crew ne pick aku as part of the crew...
so aku dcde untuk join..yela ok jugak actvt yg sihat aku buat dpd lepak2 hisap rokok ke rempit2 ke...better stay studio training...lagi seronok....


sgt seronok join crew ne mcm2 tmpt dpd pergi.....
seronok sgt dpd join buat show..
org kata buat show tah ape2 tonggang terbalik...buang mase buat sakit badan
tap mereka silap..kitorg buat show meningkatkan lagi keyakinan diri dalam berdepan dgn org ramai...people take the positive la bebeh....yg ko tgk ngtve je sapa suruh....


so ape2 pun nak say thnkz kt mereka beri peluang aku untuk menari..
even hanay seorg melayu so aku xd masalah...sgt seronok...
menari dpt sihatkan badan malah menari ne jugak menggerakkn otak
sebabnya kita akn selalu berfikir mcm mane nak creat a choreograph...
so kami penari ada creative...ehhehehehehehee...

No comments:

Post a Comment