Thursday, November 12, 2009

FUTURE


alhamdulillah...
penantian selama ne hampir membuahkan hasil......
balik je dpd training petang tad sampai je rumah ayah tanay pergi mana
aku ckp le ke studio ade class..
then ayah tanya kat JS tu mengajar ke just menari je...
aku jwb la dua2 sekali...
then dengan tibe2 mama bg surat.....
TEMUDUGA IJAZAH SARJANA SENI PERSEMBAHAN (TARI)
24 NOVERMBER 2009
3 MINIT SOLO DANCE
alhamdulillah
syukur sgt2 penantian yg membawakn hasil
wargh....sgt teruja
so aku strt busy training untuk solo dance selama 3 mnt
wah kalo buat show crew 3 mnt show pun penat ne lagi la solo
kalo solo biasenye akn d lht body move...
wah kalo belajar menari kat U kmpm2 la tradisional punye dance
nasib baik untuk interview ne apa2 jenis tarian
so ade le selamat cket...huhuhhuh
tap x peanh2 zapin
kne le aku zapin
xp ape2 pun aku akan ushaknn yg terbaik
rakan2 doakan la kejayaan ku
moge d trime belajar
ini bukan impian aku sahaja
malah impian ibu bapa ku
harap dengan d trime belajar kat sana
lega sudah resah gelisah mereka selama ne
amiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn

1 comment:

  1. bebeh good luck interview..
    olwez doa kan sapik...
    ur dream an bebeh..
    ur mama n ayah dream too..
    do de besh bebeh..

    ReplyDelete