Sunday, December 27, 2009

my 1st day

alhamdulillah
selamat segalanya
huhuuhuhuh
cume x sempat nk berposing2
ahahhaaa
lepas je daftar terus masuk ke blik wargh tgkat atas sekali plak 2
muahahhaa
xkisah la
yg pnting dekat ngn bilik air
huuuuhuuhuhu

apa2 pun
i have a mission here
3years
got to complete it all
mauahaha
maap broken english

so hope doa ibu ayah
memudahkn segalanya
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Tuesday, December 15, 2009

MEMORY WITH THE CREW

http://www.youtube.com/watch?v=ywmzJN3qlJg

GOODBYE CREW



gambar yang terpampar ini adalah mase pertandingan DCOH 09 (DANCE CROWN OF HONOR 2009)
mauahahahhhahahha

crew aku x dpt ke final

tapi kitorg sume happy sebab dapat pengalaman

jumpe other crew

belajar benda baru dan dapat kawan2 baru

to be a good dancer u must work hard

be ur self and be original


so cerita kali ne nak bagitau GOODBYE ICE CREAM CREW

i'm no longer wth u guys

tap nak trima kasih jugak sebab bg pluang to be a dancer

even its a part time dancer tap sangat seronok

membuka mata ini tentang self convdnt mase perform

so sgt2 hargai peluang yang dah d bg

sorry guys sebab x dpt nk stay selamanya dgn ICE CREAM CREW

umur makin ningkat

kalo nak bboy je sepanjang mase sampai tua mane buleh

mauahahahha

jadi dah tibe masanya untuk aku mengorak langkah ke dunia yang baru

aku kne kejar mase depan aku demi kehidupan yang sempurna akan datang

kite ne bukannye setiap hari makin muda

nak enjoy sgt pun xleh la

sebab kite ne kejar mase

so dh tibe masenye aku buat keputusan sendiri demi kebaikkan aku jugak


to JR leader - bebeh sorry aku xleh nak dancer full time...future aku lag penting

to PW - ko mmg best men powermove tap bro gua kne bla

to LT - even ko muda n agak gumuk..tap ko style jugak...cume jgn slow sgt....

to AY - ko men skill mmg power...tap style training lebih cket..pasni xd nk bawa ko ke

studio..peg sndiri la ko...ahahahhahaa


so for the rest at JS DANCE SCHOOL

THNKZ SO MUCH

xd kata2 mmpu d balas

ahahahahhahahhahaa


so untill next time

c ya......

Saturday, December 12, 2009

new life

my new life gonna begin's
m i ready to face it????
dnt knw how i'm going to survive


""YA ALLAH
KUATKANLAH SEMANGAT HAMBAMU INI
MOGA TENANG DAN TABAH HADAPI DUGAAN""

man this is really freak me out
but i've to strong
face the truth
this is LIFE
so
this is my turn
my time
to dcde the best for my own future
colour up my own life