Wednesday, April 14, 2010

LAST PAPER PRESENT

1st group present



2nd group present



ne adalah masa last paper presentation untuk kelas
" Dance History "


ne la group yg present
dua minggu yang berbeza ...
apa yg uniknye present ne
kitrg semua kne cari satu watak lain
bermkne xboleh jadi diri sendiri kne jadi orang lain
kebanyakkan daripada mereka memilih watak atau tokoh penari mengikut tast yg di beri
hanya aku dan mei je jadi watak orang malaysia
mei amik watak poh gee aku plak amik watak en zainal
tap kitrg ttp bentangkan tast yg di beri

yg membuatkan seronok ada pula best costume dpt boucer tiket GSC kat mana2 wayang GSC untuk apa2 movie....miss Bilqis u r the best

sgt seronok dgn kelas die very the best la Miss Bilqis...last presentation ne merupakan last day untuk kelas sejarah mmg suatu kenangan yg mmg kami semua xkn lupakan ... suka duka belajar sama-sama susah senang belajar merupakan pengalaman untuk kami semua

neway good luck untuk exm n next semesta...

chaiyok2 guys............

1 comment:

  1. hohoho....en botak pada umo 30 tahun...haiyyaaa da mcm en habali lah kamoo mcm tu...weeee;p

    ReplyDelete