Saturday, August 21, 2010

BERBUKA PUASA ... =)



Bertarikh 20/9/2010
kami hanya berlima berbuka bersama di restoran Pizza Hut di PJ
inilah budak batch aku yang awalnya daripada 6 dan sekarang hanya tinggal 5 sahaja
seorang daripada kami telah memutuskan untuk berhenti belajar
atas sebab apa itu sampai sekarang tidak berapa nak pasti
tak kisah lah yang penting batch kami ini adalah batch " kepoh"
memang seronok dapat berbuka bersama
lagi best kak norul yang sudah bekeluarga pun meluangkan masa bersama
sangat memahami suaminya
yang paling best dalam kedai tu meja kami sahaja yang "havoc giller"
yang lebih menyeronokkan masing-masing bercerita baling kenangan lama sambil ada selit2 gossip2 hauahahaha...
paling best bila kak yoi kata dia dapat anak kembar dan sedang mengandungkannya dua bulan...
padahal masa sem satu baru je lahirkan seorg and baru je 6 bulan..now dapat lagi dan kembar plak 2...neway tahniah sebab doa termakbul amin2....

hanya 5 org mkn bayaran smpai 100 lebih
kembung masing2 mkn
huahahahahaah
memang x engat apa2 masa dengan diorg
kalo sem lepas masa abeh exm je pergi sama2
kali ni berbuka puasa bersama...memang sronok...mungkin akan datang buat lagi makan2 lain

thnkz to :
syed
wawa
farish
kak yoi

korg mmg best .... =)



2 comments: