Monday, December 13, 2010

PERKAMPUNGAN FESENI 2010/2011


bermula sudah perkampungan feseni 3rd cllge
hhaaahhaaiii
ada yang menyatakan feseni untuk sesi kali ini di anjak ke bulan oktober
aiiiyoo kalo betul al oktober xnk la aku mnri sbb sem tu nnti aku bnyk
kelas teori yang nk kne betul2 aku blja dan fokus ... ( cewah)
tapi ada yang kata tnc sedang meeting balik nk dptkan akhir bulan feb
apa kptsnnya xtau la
tapi kami di 3rd dh strt perkampungan as persediaan awal feseni
ada juga kolej2 x buat perkampungn bila dpt brita pasal anjakan feseni tu

kalo di ikutkan asal mmg perkmpungn ini aku join sekali
atas sebb las mnt punye jemputan untuk pergi ke FESTKUM di UUM
jadi aku xdpt nak join sepenuhnya perkampungan feseni ni..
tapi atas sebb latihan FESTKUM pun xd la clash sangat untuk perkampungan ni
so boleh la aku jengah2kan kwn2 kat kolej ne
mlm pertama perkampungan nasib baik tak ada lthn festkum
tap siang tu mmg berencak giller kat jabatan
mlm plak dengan budak2 kolej
kalo ikutkan aku nk pergi tgk show kat KLPAC
SMS FROM ANGEL'S
sebb one of the performer is POH GEE
my tutor
well his very good in cntemp when he perform
impress giller
ahaha suke giller kot style die
tp belum smpai tahap aku nak jadi cm 2
kne banyk lagi lthn polish up dlm kelas teknik
bak kata PG kalo nk mnri cntik untuk cntmp polish kelas teknik
so its the same kalo nak menari cntik dlm tradisional kne juga polish teknik asas
hahaaha...
memang tak di nafikan nasihat tu mmg berguna
so sepanang aku berada kat UM 3 thn ne aku nak gunakan sepenuh peluang yg ada
xkira la mnri kat kolej ke mnri kat jbtn ke
aku nak join sbb untuk kebaikkan aku untuk masa akan datang
alhamdulillah buat asa ne banyak peluang terbuka untuk aku join piece2 yg ada
alhamdulillah rasa bersyukur sebb peluang ni di berikan
bukan nak rasa lagak atau cm hebat sgt
aku join pun untuk masa akan datang dpt kongsi dengan mereka2 yang lain
niat aku satu je just nak balas jasa
cume mungkin ada yang x berapa nak perasan
kalo nk berkecik hati
maaf mungkin ada salah aku juga
tapi aku buat semua ni untuk kebaikkan bersama
perasan atau x itu terpulang mcm mana
sebab anda yang nilai diri ini secara kasar
dalamannya hahaiii kalo nk di terangkan mmg susah org nak fhm
tapi xapalah bukan senang nak puaskan hati semua orang
aku hanya buat yang termampu
its hard to be in between
alhamdulillah aku buat yang termampu
lain2 aku berserah sahaja kepada ILAHI nak berikan keputusannya
aku hanya merancang
yeah mmg penat nk kerahkan badan siang kat sebelah cne
mlm kat sebelah sana juga
tapi demi keseimbangan agar dua2nya sama rata dapat
kne juga la aku lakukan
bukan nak merungut ( walaupun bunyi dh mcm merungut )
tapi yelah kdg2 kne fhm juga situasi aku
its not easy to be me
well to team festkum thnkz sbb trime balik walaupun last mnt ats sbb xd org
tp peluang yg di berikan ni mmg sgt berharga
apa pun aku lakukan yang terbaik
bagi team kolej pula maaf kalo kptsn ini mcm bert sebelah
tapi apa pun aku buat untuk korg juga
itu je just mntk doakan kejayaan kami
yelah aku di terima balik dah seminggu sebelum bertanding
kalo team festkum stress tkt aku xdpt
aku lagi stress tkt merosakkan kumpulan
tapi apa pun aku kerahkan juga tenaga yang ada demi kejayaan bersama
insyaallah segalanya berjalan lancar
untuk mama dan ayah thnkz sbb beri kepercayaan kat syaffiq untuk buat semua ni
thnkz sbb selalu doakan ankmu ini
trima kasih banyak
rasa sangat bersyukur
to my dear thnkz sbb selalu bg sokongan
dengar luahan hati ne
thnkz so much dear
kpd kwn2 skpt 1 sorry sebb selalu mengelak bila korg ajak hang out
bukan pe yelah aku kne training kt UM ne
nnti dh abeh festkum kite lepak reramai
buat reunion beso2 punye
to all peserta perkampungan good luck in feseni 2010/2011

No comments:

Post a Comment