Sunday, February 13, 2011

Unbelievable



Always said I would know where to find love,
Always thought I'd be ready and strong enough,
But some times I just felt I could give up.
But you came and changed my whole world now,
I'm somewhere I've never been before.
Now I see, what love means.

[Chorus]
It's so unbelievable,
And I don't want to let it go,
Something so beautiful,
Flowing down like a waterfall.
I feel like you've always been,
Forever a part of me.
And it's so unbelievable to finally be in love,
Somewhere I'd never thought I'd be.

In my heart, in my head, it's so clear now,
Hold my hand you've got nothing to fear now,
I was lost and you've rescued me some how-.
I'm alive, I'm in love you complete me,
And I've never been here before.
Now I see, what love means.

[Chorus]

When I think of what I have, and this chance I nearly lost,
I cant help but break down, and cry.
Ohh yeah, break down and cry.

[Chorus]

Now I see, what love means

Monday, February 7, 2011

WEDDING DRESS ( SAHZU AZMIRA & MOHD TAUFIQ )

assalammualaikum
yeah tanggal 29.01.2011
bertempat di seksyen 20 Shah Alam
dikediaman Polis
naiklah pelamin seorang daripada kawan sekolah rendah a.k.a sehingusan
SAHZU AZMIRA dan MOHD TAUFIQ
alhamdulillah
1st time die bawa taufiq ne masa reunion berbuka puase beramai2
by tht time die ngn topik ne dh bertunang n kata nak kawen 2011
mmg betul2 tunai hajat mereka alhamdulillah
jodoh dah smpai seru dah smpai apa lagi jgn di lewat2kn perkara yang baik....
gtew la gayanyakan...
nak gerak ke sana mmg journey yg best huahaha
thnkz to PINKY sebb sggup dtg dpd kluang smpai ke KL
kalo dulu aku soh dtg payah bebeno...reha pun dtg sekali
best la dpt kmpul rmai2
bajet nak gerak sekali ngn KR dan ERMA
tapi alkisah masing2 gerak sndiri..yela xkn nak dtg dengan tgn kosong
1st trip smpai ERMA jam 12.30 katanye la then KR
last sekali baru aku
hahahahaa sebb aku terlajak smpai nak ke KLANG sana
kesian mereka2 yg sekereta dengan aku sbb lapo sgt tggu nak ke tmpt pngntin
konsep rumah perempuan hitam putih...smart je
smpai2 terasa agak terharulah mereka2 yg smpai awal ne x mkn lagi sggup tggu aku
sob sob sob thnkz guys..muahahha
mknan pun mmg best and 1st class crius terbaik r mira...
abeh je mkn brgmbr la dgn pngntin jengah2 juga hntrn diorg
pergh mini lappy siot...ada suara2 juga kuar " nnti i nak tu juga "
hauaha senyum sahaja aku..insyaallah i tunaikan dear,....=P
balik je rehat2 mlm lepak
xleh bla lepak2 madah mengutuk je kerjanya
KR ko jht ajk aku mengutuk
ish2 xbaik betul
tapi thtday seharian mmg egmbira ketawa x sudah
TAHNIAH KEPADA MIRA DAN SUAMI
kami kwan2 dpd SRKPT 1
doakan kebahagiaan dan moga berkekalan sehingga keakhirnya
thnkz kat PINKY snggup dtg KL dan reha juga
thnkz to u dear sudi teman
akhir kata...siapa pula selepas ini .... jeng3














Thursday, February 3, 2011

Wednesday, February 2, 2011

REQUEST...


ASSALAMMUALAIKUM ...
adakalanya apa yang kita mahukan
tidak semestinya itu yang kita dapat
buat some of the people's out there apa yang diorg nak
apa yang diorng impikan sememangnya dapat
namun ada juga segelintir pula tidak dapat memiliki apa yang mereka mahukan
baik dalam hidup , kerjaya , pelajaran , kawan , cita-cita mahupun percintaan
ada juga yang cakap kalau tak usaha nak dapatkannya memang tak akan dapat
ada juga yang cakap kita manusia hanya mampu merancang namun TUHAN yang menentukan
oleh sebab itu janganlah rasa macam menyesal atau geram kenapa setiap apa yang kita impikan itu tidak dapat setiap apa yang kita doa itu bagaikan tidak di makbulkan
dan janganlah terlalu lalai dengan apa yang kita miliki
sebab tidak semestinya benda itu akan kekal selamanya jika tidak menjaganya dengan baik
segala yang kita miliki sama ada ianya hadir kerana permintaan kita atau ianya di berikan dengan tanpa diduga
maka bersyukurlah dengan apa yang kita miliki selama ini kerana setaip apa yang hadir itu adalah amanah dan tanggungjawab yang telah di kurniakan oleh ILAHI..
for me since i was young mmg xpernah dapat apa yang aku impikan
example senang je aku mmg nak sambung blaja dalam bidang seni halus
setiap IPTA dah aku mohon untuk masuk ke sana
tapi satu pun aku xdpt
sekali aku saja je apply UM dalam seni persembahan tarian
alhamdulillah rezeki aku memang kat sana
syukur dan hikmahnya jelas aku miliki
kalo dalam bercinta huahaah klaka pun ada juga
orang yang aku idamkan since aku kicik lag xdapat2 juga
tapi si dia yang hadir dalm hidup aku skg ne seorg yg aku x jgka aku akan dapat
alhamdulillah amanah dan tanggungjawab ini aku akan laksanakan sebaik mungkin
insyaallah
kalau dalam family parents jrg nak tunaikan permntaan aku
tapi ianya akan di balas dengan smthng yg jrg aku nak mntk..syukur rasa diri terasa sangat bahagia,,,thnkz mum and dad....
so smple is...

Don't think of only a few things that you didn't get from ALLAH after praying! Think of all those countless Beautiful things that He has given you without Asking....