Sunday, March 13, 2011

alahai..Malam Anugerah Kurshiah 2011 ... =p


assalammualaikum
hahai
Malam Anugerah Kurshiah 2011
sedih , hancus , pelik , mcm2 ada
bertemakan
" It's beyond Reality , Its Fantasy "
alahai memang betui2 fantasy la mlm tu
well kalo ikutkan normally tema yang dipilih opkoz r semua yang datang akan berpakaian seperti yang telah tertera dalam tema
hahai ramai juga berpakaian mcm2 dengan fantansy masing2
mcm2 jenis cstume keluar..
mmg masing2 cuba nak menang mr n mrs nght mlm tu
pula dengan anugerah yang pelik2 keluar yang rasanya tidak pernah ada
ANUGERAH BLOK TERBERSIH
sedihnye budak2 dpt anugerah tap makcik CLEANER xdpt ke
kan mkcik yang bersihkan blok setiap hari kecuali hari minggu
pula mcm2 hal berlaku mlm tu
sedih , hncus sangat
paling ketara PRESIDEN KOLEJ
duduk dengan meja student sahaja
pergh kalo aku SENTAP beb
STUDENT BUKAN VVIP
then kalo mcm tu kenapa ada jawatan kuasa kolej kalo presiden bukan salah seorang VVIP
peliknye nAK EVENT JADI GAH
tapi hahaha
mmg betui2 menyuruh student berfantansy mlm tu bahawa event malm tu mmg best giller
wal hal
sedih sangat2
tidak kisah la
kalo la JAWATANKUASA MALAM ANUGERAH KURSHIAH di tubuhkan tapi hanya melakukan kerja2 kecil
better xpyh ada MT bio kan je mereka2 yang nak sgt event ne berjln BEST GILLER BUAT SENDIRI
bukan nak menyindir or apa2
tpi kenyataannye jelas
SEBUAH JAWATANKUASA DI TUBUHKAN KERANA TELAH DI BERI KEPERCAYAAN UNTUK MENJALANKAN SESEBUAH PROJEK DAN AKTIVITI
pihak2 yang berkenaan itu hanya memantau dan menasihat
bukan membuat keputusan
tapi jadi pelik...
suruh kita jangan tulis mcm2 kat FB
dah cuba nak redakan ISU2 tapi tgk balik timbulnye isu2 yang rasanya x ptt berlaku...
xtau la terlepas pndang ke apa ke
haih
next time
THINK B4 U SAID
"EVERY WORDS COUNT "


ROOMATE NE ... =p











this is my blog ... i can say what i want ... =P



1 comment: