Thursday, June 30, 2011

ART 's

haha berbual ngn geng2 sekolah
best giller r lama x lepak ngn diorg
xkisahla sorg dua pun geng sekolah gak
lau dulu kne2 pulau gaduh2 ke kene ejek
dah abeh sekolah smbg blaja semua jadi best
life masing2 dah berubah ke arah masing2 dengan bidang masing2
kalo yg more kepada bidang2 engineering ke communication ke tu mmg berbeza ngn mereka2
yang amik bidang seni
kalo yg amik bidang seni ada dua je seni halus dengan seni persembahan
kalo seni halus mmg ramai yg amik cuma seni persembahan ada dua org je
yg amik teater dengn tari
kalo tari aku la sapa lagi kan
pemikiran dan pandangan masing2 semuanya cm rasa kecewa kenapa bidang seni di Malaysia ni
sukar nak di iktiraf dan hanya di pandang cetek
lagi2 kalo seni visual be
rbetuk street art
dan kalo tari street dance
mungkin culture street boleh di terima setelah ianya di ketengahkan ke realiti Tv
tapi aku cm bengang juga kenapa ianya perlu di kommersialkan di tv dulu baru nak di terima masyarakat
kenapa tidak di iktiraf sebelum ianya berada di kaca TV
alahai cuba mencari kelainan yang sudah ketinggalan
sedar atau x most of thing yg ada kat Malaysia banyak ketinggalan
benda2 tu semua dah ada kat negara luar 3 4 tahun sebelm ianya dtg ke Malaysia
yelah mungkin ada sebb2 tertentu
to all reader's...read this and thing bukan nak memburukkan tapi nak anda semua fikir..
come on art is something yg boleh dijadikan bahan sejarah
percaya atau x.....
its all back to u.....




for me
art's is BEYOND

No comments:

Post a Comment