Sunday, July 31, 2011

ramadhan anda .. ?


ramadhan menjelma lagi kali ni
each and every year org akn request supaya ramadhan kali ini
lebih baik dpd yg lalu
namun kalo setiap tahun mengulangi perkara yang sama
sikap ego semua xnk buang
apakah ianya berlainan atau masih sama
renung2 kan lah wahai semuanya
nanti tiba raya baru nak mintak maaf

pada aku
selain daripada mendekatkan serta melebihkan masa kita dengan ILAHI
ramadhan jug adalah masa yang sesuai untuk kita melakukan jihad besar
kerana jihad besar itu adalah kita memerangi nafsu kita sendiri
sebab hanya bulan ni sahaja ALLAH S.W.T mengurung syaitan daripada menggangu kita daripada terpesong
maka bulan ni kalo ada yang masih melakukan maksiat, makan dan melakukan dosa
maka itu adalah dirinya yang sebenar kerana tiada hasutan syaitan dalam dia melakukan perkara tersebut
so kenali diri anda pada bulan ramadhan ini

sekadar berkongsi
salam ramadhan kepada semua...
klik this link >>>>> ucapan ramadhan

Saturday, July 30, 2011

this is baiikkk bbbrrrooooo


good job dude
lu cover lagu ni baik punye.....
back up pun sndiri juga
cunnn rrr


layan2...=D


aku pun x pernah dgr lagu ni dulu
tpi dgr ok r leh lyn
huahahha


jiwang seh

Thursday, July 28, 2011

rimau masuk air



full time 1-1
agregat 6-2
sepatutnya malaysia boleh main lebih bagus
rasanya masa main kat padang singapore better then masa main kat bukit jalil
tapi apa pun yang terbaik masih adalah secara keseluruhannya pemain malaysia adalah tempatan
singapore pula menjadi pelakon terbaik melewatkan masa pemainan bagi mencapai target kemenangan mereka

apa2 pun bahagian pertahanan malaysia masih sangat lemah
sangat2
harap dapat perbaiki bahagian tu


pape pun malaysia played well
gooddd....thumbs up



Tuesday, July 26, 2011

transfomer .... bbootttzzzzz


the tranfomation of creativity
buat video tarian je dah macam buat movie
rasanya kena adakan pertandingan macam ni kot baru best

present to you 4DIMENSIONAL from SINGAPORE
dua dpdnya ( lelaki la ) daripada SFB = STYLES FROM BEYOND
yeah
aku jumpa crew ni pun masa comp DCOH kat genting
yup diorg impress aku kaw2 punye
yelah aku pun berjinak2 juga dunia ni

xksahlah dpd mana pun korang datang
separated your love on dance ...

so x pyh cete banyak dah baca post ni sila lakukan sedemikian :

VOTE FOR THEM! 2ne1 Online "I Am The Best" Dance Cover Contest
1) Go to http://www.youtube.com/ygevent
2) Search "4dimensional"
3) Watch, Enjoy, Click on Thumbs Up
4) Spread our video for more votes!

*WATCH IN 720P HD FOR BETTER VIEWING*

4 Dimensional is a Kpop crew formed by 4 individually diverse dancers in Singapore - Arjuna, Amsyar, Phiz and Ashley.

The concept of our "I Am The Best" dance cover video takes the personal perception of us dancers in general, who often use mirrors and rely on their reflections as a tool of security to their dancing. And without, they feel the lack of self-confidence.

We believe that be it dancers, athletes, businessman, or anyone of any title, should not allow anyone else, or their self-doubt for that matter, constrict them from reaching their goals.

Hence, it conveys our main message to all, "you are your own rival", believe in yourself, because everything is possible, and that you are the best.

(Choreography and song is rightfully produced by YG Entertainment and 2NE1. This video was recreated by 4-Dimensional only for the purpose of 2NE1's Dance Cover Competition. Please respect the creative work of the original choreographer/dancers. Duplicating or recycling these moves in any shape or form for your own use without permission is prohibited.)



PEACE ....

Tuesday, July 19, 2011

diva ke devas .... yg mana..??


assalammualaikum
tanggal
16 dan
17 Julai 2011
berlangsung di
di bawah pruduksi ASTHANA ART's
mempersembahkan
DIVAS and DEVAS






" ... in each of us there is a DIVAS and there is the DEVA...After
the creative presentation of Panchasunthara, Thirunangai, Varna, Mahakavi, The Unquenched Thirst, and now Asthana Arts 6th production collaborating with SG production with the Artistic Direction of Lam Ghooi Ket , present to you DIVAS and DEVAS ... "

kombinasi 10 koreografer dalam prosuksi ini
10 idea
10 padangan
10 komposisi yang berbeza
berada pada satu bumbung

jyeah
muka baru dan muka lama berkongsi idea
berkongsi pengalaman dan pandangan...
tak salah rasanya nak bekerja dengan sesiapa pun yang pentin g pengalaman dan kreativiti itu di kongsi dengan hasilnya dapat membantu dalam meningkatkan lagi skill yg sedia ada
1st time la juga bekerja dalam produksi ni
aku x kisah asalkan dapat bantu improve soft skill aku

piece abg din agak relax
tapi mesej yang nak di sampaikan tu
jelas sekali la
kalo agak2 x paham tgk tu xtau la nak cakap apa kan
tapi pape pun thnkz kat abg din cz sudi panggil org yg sera h diri nak
mnri ni
bkn pe cuti lama sgt bdnx sdp x gerak
ahaha dah dapt gerak tu ok la cket
and some of the moment here and there
before and after the event ...





photo by :
ZERUL ZENAL's



Friday, July 8, 2011

craziest october 2010 ...


it's finally posted at utube
yeah this year again
SS is back on october 2011
so this is the prvious champion on SS DANCE MALAYSIA 2010
alhamdulillah
proud of this

masa ni aku 2nd time buat contemp
still kap alip kok
huahahaa

enjoy



Saturday, July 2, 2011

LANGKAH



kenangan dengan KARYA KURSHIAH
2 tahun dengan group kolej kediaman ke 3 UM
mcm2 dpt
ahahaha
so as hadiah yg x seberapa...
this video was created...

enjoy ...
huahahhaa