Tuesday, July 19, 2011

diva ke devas .... yg mana..??


assalammualaikum
tanggal
16 dan
17 Julai 2011
berlangsung di
di bawah pruduksi ASTHANA ART's
mempersembahkan
DIVAS and DEVAS






" ... in each of us there is a DIVAS and there is the DEVA...After
the creative presentation of Panchasunthara, Thirunangai, Varna, Mahakavi, The Unquenched Thirst, and now Asthana Arts 6th production collaborating with SG production with the Artistic Direction of Lam Ghooi Ket , present to you DIVAS and DEVAS ... "

kombinasi 10 koreografer dalam prosuksi ini
10 idea
10 padangan
10 komposisi yang berbeza
berada pada satu bumbung

jyeah
muka baru dan muka lama berkongsi idea
berkongsi pengalaman dan pandangan...
tak salah rasanya nak bekerja dengan sesiapa pun yang pentin g pengalaman dan kreativiti itu di kongsi dengan hasilnya dapat membantu dalam meningkatkan lagi skill yg sedia ada
1st time la juga bekerja dalam produksi ni
aku x kisah asalkan dapat bantu improve soft skill aku

piece abg din agak relax
tapi mesej yang nak di sampaikan tu
jelas sekali la
kalo agak2 x paham tgk tu xtau la nak cakap apa kan
tapi pape pun thnkz kat abg din cz sudi panggil org yg sera h diri nak
mnri ni
bkn pe cuti lama sgt bdnx sdp x gerak
ahaha dah dapt gerak tu ok la cket
and some of the moment here and there
before and after the event ...





photo by :
ZERUL ZENAL's



1 comment: