Thursday, October 6, 2011

news news news










assalammualaikum,
maaf kepada semua sebab dh lama gile x update blog
for crius mmg sgt busy dgn kerja2 aku yg tah dah

mcm tunggang langgang sudah

maaf kepada semua peminat dan pembaca setia ( lol cm ramai n cm ada plak hahaha )

tak kisahlah
ok now xd pape sgt nak cerita but yelah saja nak meng update blog ni
sbb lama gile x update

sem baru dh pun bermula

mcm2 terjadi awal2 sem ni
leh naik gila juga ku

pack gila jadual
show back to back
latihan jgn cete
dgn kelas lagi
aityoooo
stress itu mmg yelakan semua org pun stress

tapi tak mengapa sebab semua ni ujianNya
so redha dan jalankan saja tggung jawab aku sebagai manusia

so this some few photo wts happening bila blog ni lama x update....



raya with friends and family

hadi's wedding day


opening show for APIDC 2011

MyDance Festival 2011 ... zaitun by Khairulazhar


so thats all peeps
do view my page



peace ...



No comments:

Post a Comment